Balıkçı ve Pesen'den yeni kitap

Balıkçı ve Pesen

Bandırma'nın Basın Yolculuğu” gün sayıyor





 

Bandırma'nın Basın Yolculuğu” isimli kitap, okurlarla buluşmak için gün sayıyor.

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan belgesel nitelikli kitapta, Kurtuluş Savaşı yıllarından günümüze uzanan zaman diliminde Bandırma'nın basın yaşamına can veren gazeteler, gazeteciler ve köşe yazarları ile basın emekçileri, meslek anıları dile getiriliyor.

Sponsorluğunu BANVİT A.Ş.'nin üstlenerek, Bandırma'nın kültür yaşamına yeni bir katkıda daha bulunduğu kitabın basımını ise BANMAT A.Ş. üstleniyor. 96 sayfadan oluşan  kitap, hâlen baskıda bulunuyor.

Bandırma'nın Basın Yolculuğu” kitabının tanıtım kokteyli ve imza günü ise 6-10 Haziran 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan 24. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali” içinde gerçekleştirilecek. Kitap, 8 Haziran 2013 Cumartesi günü, eski iskeledeki nikâh salonunda, saat 19.00'da düzenlenecek kokteylde ilk kez okurlarla buluşacak.

Bilindiği gibi Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen'in, daha önce yine birlikte hazırladıkları Bandırma'nın Spor Yolculuğu”,  Bandırma Ekonomisine Can Verenler”, iki kez basılan Bir Sevdâdır Bandırma”, Güzelliğin Özel Erdek” ve Tarihin Nefesi, Doğanın Sesi: Edincik” isimli belgesel kitapları bulunuyor.




sayim alkazak
15.05.2013 20:57:20
Güzel bir eser olacağına inanıyor ve sizleri de yürükten kutluyorum.

mustafa yamaner
16.05.2013 16:51:19
değerli gazeteci abilerimiz Balıkçı ve Pesen`e bu güzel eseri hazırladıkları için çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınız sizlere başarılar diliyorum www.tvaktuel.com müdürü

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı